A Hokkaido küldetése és a nemzetközi valóság

"Küldetésünk

"A folyamatos részvétel a világ éghajlatának javításában azt is jelenti, hogy vállaljuk az energia intelligens felhasználása iránti elkötelezettséget a környezet megóvása érdekében."
Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk a megbízható és csúcstechnológiás termékek előállításában,
A Hokkaido márka elismert vezető szerepet tölt be Olaszországban és Európában a lakossági, kereskedelmi és ipari klímaberendezések területén.

Nemzetközi valóság

Európában a Hokkaido márkanév 1999 óta, a születési éve óta jelen van, amikor a Termal Group kereskedelmi erejét nemzetközi szinten is kifejezte a légkondicionálók közvetlen exportjával több tucat európai és nem európai országban.
A kereskedők és forgalmazói partnerek nemzetközi hálózata gyorsan fejlődött, elsősorban a kínált szolgáltatások sokféleségének és megbízhatóságának köszönhetően, megerősítve a Hokkaido márka kereskedelmi fejlesztési stratégiáját a nemzetközi piacokon.
A vásárlói igényekre fordított nagy figyelem hozzájárult a márka sikeréhez, különös tekintettel a logisztikai szervezetre: gyors szállítás az EU-ban, széles választék az online megrendelhető és 24 órán belül elérhető (raktári átvétel) alkatrészekből és kiegészítőkből, technikai támogatás és képzés mind a helyszínen, mind a bolognai központban. Mindez az ügyfelek számára nagy működési és kereskedelmi rugalmasságot, és ezáltal erős versenyképességet biztosít a különböző helyi piacok könnyebb ellenőrzéséhez.

A társaság székhelye Bologna, a Termal Group operatív központjában található. Egy modern komplexum (4000 négyzetméter iroda és 4500 négyzetméter termékraktár) a kereskedelmi, logisztikai és adminisztratív tevékenységek operatív központja. Ez a központ technikai-kereskedelmi segítségnyújtást és képzési tevékenységeket is magában foglal, közvetlenül a magas minőségi színvonal garantálása érdekében. A repülőtér és az autópálya-csomópont szempontjából stratégiai helyzetben épült gyár a legmodernebb építészeti koncepciók szerint épül fel, mind a logisztikát illetően, mind a munkavállalók jóléte érdekében.

A hálózat

Olaszországban a terjesztés az egész országban partnerek hálózatán keresztül zajlik, amely nagykereskedőkből és speciális telepítőkből áll.
A márkakereskedőkből és disztribúciós partnerekből álló nemzetközi hálózat külföldön működik, akik számíthatnak egy integrált logisztikára, amely gyorsan képes szállítani az EU Közösség egész területén.
A Hokkaido célja, hogy vezetővé váljon referenciapiacán, széles és sokoldalú választékot kínálva, amelyet csúcstechnika és nagyon magas teljesítmény jellemez."


Ez a cikk a hokkaido.it, a Hokkaido klíma gyártójának oldalán található szöveg fordítása.

Címünk

1104 Budapest,
Bodza utca 2.


Kapcsolat

Email: klimaexpress@klimaexpress.hu 
Telefon: +36 1 260 3950 
Mobil: +36 30 385 6679

Nyitvatartási idő

H-Cs: 8 - 17 óráig
P: 8 - 14 óráig

Hasznos linkek
Információk
Feedback

Kérjük, küldje el nekünk ötleteit, hibajelentéseit, javaslatait! Minden visszajelzést örömmel fogadunk.

Landing Page Software