Professzionális klíma- és légtechnika

Üzletpolitikánk:

Ügyfelek teljes körű és megelégedett kiszolgálása, hosszútávú együttműködés kiépítése.

Az elmúlt több, mint 20 év alatt nyújtott minőségi szolgáltatásainkkal elértük, hogy mára már a hűtő- és klímatechnikai piac elismert szereplőjévé váltunk.
Tevékenységünk jelentős hányada nagy cégekhez, megrendelőkhöz kapcsolódik, de a lakosság és gazdasági társaságok megbízásait is szívesen fogadjuk, így lakások, családi házak, irodák klimatizálását is szívesen vállaljuk. Lépést tartva a technológiai és környezettudatossági irányelvekkel, vállaljuk geotermikus (hőszivattyús) hűtési-fűtési rendszerek tervezését, kivitelezését, specifikusan erre a célra kifejlesztett, magas hatékonyságú, megbízható berendezéseinkkel.

Klíma-Express Kft.

A KLÍMA-EXPRESS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1997-ben kezdte meg tevékenységét. A cég fő profilja hűtő- és klímatechnikai berendezések értékesítése, telepítése, üzembe helyezése, karbantartása és javítása, valamint az ehhez kapcsolódó egyéb szerelési munkák elkészítése és végrehajtása.

Ezen felül komoly tapasztalattal rendelkezik légtechnikai rendszerek kiépítése, valamint a hűtő- és klímatechnikához kapcsolódó szerelési anyagok és egységek értékesítésében.

Az általunk forgalmazott termékek szerelésén és üzembe helyezésén túl, magasan kvalifikált munkatársaink színvonalas szaktanácsadással, szerviz szolgáltatással, karbantartási és javítási tevékenységgel állnak partnereink rendelkezésére.

A fő tevékenységünk mellett, 2001- től kizárólagos magyarországi forgalmazóként megkezdtük több munkaruházati cég kiváló termékeinek értékesítését is. Tájékozódj a munkaruha-munkacipo.hu oldalon! 

Címünk

1104 Budapest,
Bodza utca 2.


Kapcsolat

Email: klimaexpress@klimaexpress.hu 
Telefon: +36 1 260 3950 
Mobil: +36 30 385 6679

Nyitvatartási idő

H-Cs: 8 - 17 óráig
P: 8 - 14 óráig

Hasznos linkek
Információk
Feedback

Kérjük, küldje el nekünk ötleteit, hibajelentéseit, javaslatait! Minden visszajelzést örömmel fogadunk.

Landing Page Builder